Top 3 caracteristici de apreciere a panourilor solare SunPower 1

Nu este un secret, există o mulțime de panouri fotovoltaice pe piață. Mulți promit rezultate diferite de la prețuri mai mici la un aspect mai bun. Dar ce factori ar trebui să cântăriți atunci când evaluați ce furnizor de energie solară să alegeți? Totul se rezumă la aceste 3 lucruri – eficiență, durabilitate și garanție. Da, pretul este mai la urma. Daca nu vreti sa gresiti, pretul nu va fi niciodata primul si unicul criteriu de alegere.

Eficienţă

Panourile solare SunPower® sunt cunoscute ca fiind cele mai eficiente de pe piață. Acest lucru se datorează faptului că celulele solare SunPower nu sunt obstrucționate de firele metalice din partea superioară, spre deosebire de majoritatea celulelor solare convenționale. Aceasta înseamnă că există o mulțime de spațiu pe suprafața de captare a luminii a fiecărei celule solare. Acesta are totodata capacitatea de a absorbi mai mult decât razele de lumină vizibile. largind spectrul de captare deci creste eficienta panourilor in conditiile de vreme neprielnica, cer inourat sau ploi fiind captata si lumina ultravioletă și infraroșie.

SunPower folosește și tehnologia de contact din spate intra-digitată, ceea ce înseamnă că toate firele care transportă electricitatea de la fiecare celulă din panoul solar sunt plasate pe spate. Acest lucru elimină umbrirea și ajută panourile solare SunPower să genereze mai multă energie, chiar și atunci când vremea nu este ideală. Tehnologia SunPower și designul strategic oferă panourilor solare capacitatea de a colecta mai multă lumină solară decât panourile solare convenționale.

Durabilitate

Pe lângă designul lor optimizat pentru eficiență, panourile solare SunPower au fost create și având în vedere durabilitatea. Celulele solare SunPower au un suport puternic de cupru care este rezistent la coroziune și intemperii. Acest lucru este incredibil de important deoarece panourile solare se așează pe acoperișuri și sunt supuse temperaturilor dure și schimbărilor meteo. Expunerea la aceste elemente face ca toate panourile solare să se degradeze în timp. Dar rata de degradare poate varia foarte mult de la un furnizor de panouri solare la altul. Pentru un panou solar convențional, această reducere a puterii de ieșire are loc la o rată medie de cel putin 0,5% în fiecare an. Un panou solar SunPower se degradează mult mai lent la doar 0,25% în fiecare an. Aceasta este o mare diferență și ilustrează cât de durabile sunt panourile solare SunPower.

Garanție

Nu toate garanțiile sunt create egale. Pentru a afla valoarea reală din spatele unei garanții, proprietarii de case ar trebui să privească dincolo de anii în care sistemul solar este acoperit. Unele companii solare au garanții care acoperă doar materialele, dar nu și pierderea producției de energie. Sau, își aprovizionează piese de la diferiți producători, lăsându-vă cu mai multe garanții de sortat. SunPower oferă cea mai cuprinzătoare garanție din industrie, cu acoperire care acoperă atât puterea, cât și produsul. În plus, SunPower este singura companie care stă în spatele întregului sistem solar, nu doar al panourilor. În mica probabilitate ca ceva să meargă prost, trebuie să contactați o singură companie pentru a remedia problema – distribuitorul SunPower.

Dar SunPower nu se oprește doar la produs. De asemenea, garantăm că panourile dumneavoastră nu vor pierde mai mult de 8% din puterea lor inițială de ieșire CC în 25 de ani. În comparație cu furnizorii convenționali de energie solară care garantează doar pina la 17-19%, există un câștigător clar.

Atunci când decideți ce panouri solare sunt potrivite pentru casa dvs., faceti o favoare și evaluati care opțiune oferă cea mai mare valoare generală. Sunt șanse să decideti ca SunPower este alegerea evidentă. Sunt mai scumpe? Da! Impartiti insa surplusul de pret la 25 ani, 12 luni in fiecare an. Diferenta de pret este echivalentul a 2 cafele baute lunar pe o terasa in centru. Dar panourile va vor aduce mai multa energie zi de zi!

One Comment

  1. SINT INTERESAT DE UN SISTEM DE 15 KW

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close