SunPower Performance 3 – o impresie la cald Leave a comment

Pe masura ce acest brand devine si la noi tot mai cunoscut, multi oameni isi doresc panouri solare Sunpower. Nu toată lumea își poate permite insa aceste panouri solare și, versiunea promițătoare a panoului solar din seria Sunpower Performance 3 ar putea rezolva aceasta problema. Este o opțiune Sunpower mai puțin eficientă decat mai binecunoscutele panouri din seria Maxeon, dar se pare că opțiunea pentru panouri solare Sunpower devina accesibila pentru tot mai mulți. Acestea fiind spuse, panourile solare Sunpower din varianta seriei Performance sunt mult mai accesibile decât opțiunile alternative Sunpower din seria Maxeon 3 sau Maxeon 5 AC.

Privind ofertele de panouri solare în termeni simpli, Sunpower pentru industria panourilor solare este la fel ca Apple pentru computere și telefoane mobile sau Mercedes pentru automobile. În mod similar, o bună parte a cumpărătorilor consideră că este dificil să isi justifice cheltuielile suplimentare. În acest caz, mulți își doresc Sunpower pentru performantele dovedite de-a lungul timpului.

Având în vedere ca accesibilitatea gamei Sunpower a fost adesea cel mai semnificativ dezavantaj, iar o companie dorește să dobândească o cotă de piață mai mare, ceva a trebuit să se schimbe. Asa a aparut seria Sunpower Performance 3 cu avantajele mărcii Sunpower, dar la un preț mediu.

Design

O structură a celulei PERC monocristalină de tip P inspirat îmbunătățită formează baza noului design al panoului solar din seria Sunpower P. Clasat ca DNV-GL Top performer, există multe lucruri care plac la designul general simplificat Sunpower din seria Performance.

Durabilitate

Spre deosebire de modelele alternative Sunpower, durabilitatea este cea mai slabă caracteristica seriei Sunpower Performance. Acesata comparand seria cu seria maxeon. Cu toate acestea, cu un punctaj general foarte bun, durabilitatea seriei P fie îndeplinește si depășește standardul IEC în fiecare atribut de durabilitate.

Cu toate ca eficienta record pentru care Sunpower este renumita nu se regaseste si la seria Sunpower Performance, aceasta prezintă o eficiență excepțională în comparație cu piața panourilor solare în ansamblu.

O eficiența de peste 19% este pretinsa de orice cumpărător solar serios. Cu toate acestea, în cazul în care seria P ar fi considerată un lider, s-ar evidentia cu o toleranță de putere remarcabilă și un coeficient mediu de temperatură foarte bun.

Performanta

În seria Sunpower Performance se păstrează garanția de 25 de ani pentru piese și service pe care mulți au ajuns să o respecte. În situatia în care criteriile de performanță ale Seriei P s-au stabilit la egalitate cu mediile actuale din industrie rezulta o degradare de 3% în primul an și o degradare anuală a puterii de 0,6% după aceea.

Garantie

Sunpower ofera una dintre cele mai bune garanții de produs disponibile și un motiv important pentru care mulți utilizatori finali optează pentru un panou solar Sunpower. Seria Sunpower Performance se bucură de aceeași garanție cuprinzătoare a produsului din partea producătorului ca și modelele alternative Sunpower.

Pe scurt

Sunpower Performance nu ofera o eficiență record. Nu există trăsături de durabilitate și performanță care să fie valori de varf în industria în care Sunpower a ridicat ștacheta prin alte modele. De asemenea, seriei Sunpower Performances îi lipsesc calitățile extrem de inovatoare la care poate ne-am așteptat de la marca Sunpower. Toate acestea sunt realitati. Totusi, Performance 3 are caracteristici extraordinare in ansamblu si comparativ cu larga piata a modulelor. Maxeon 3 ramane un produs din alta liga care este la nivel de lider cu un pret inaccesibil pentru o parte dintre doritori.

În ansamblu Performance 3 este panou solar peste medie (Superior) și fără a sparge recorduri, seria Sunpower P este o opțiune mai accesibilă si poate fi considerata o ofertă corecta de produse superioare.

Panourile fotovoltaice SunPower Performance 3 sunt disponibile AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close