Sistemul dvs. fotovoltaic poate face mai mult Leave a comment

Sistemul dvs. fotovoltaic nu poate genera doar energie electrică. Creșteți-vă ponderea de autoconsum prin producerea apei calde și a energiei necesare încălzirii camerei, în plus față de acoperirea necesarului de energie electrică. Combinația diferitelor opțiuni nu numai că mărește autoconsumul, ci aduce și o economie! Aici vă arătăm posibilitățile suplimentare pe care sistemele fotovoltaice le oferă în combinație cu produsele noastre.

Electricitate cu sistemul fotovoltaic

Un sistem fotovoltaic normal furnizează electricitate gospodăriei dvs., mai ales în timpul zilei. Mare parte a consumului acestor locuinte este totusi asigurata din rețea, deoarece nu puteți utiliza mai mult de 40-50% din producția dvs. de energie electrică.

O alternativă este instalarea unui sistem de stocare a bateriei. Acest lucru este profitabil, deoarece utilizarea proprietarului este dublată la aproximativ 80%. Dezavantajul: Prețul pentru sistemul de stocare in baterie este încă foarte mare. Dar cum poți folosi mai multă energie electrică produsa?


Apă caldă cu sistemul fotovoltaic

Cea mai simplă dintre toate posibilitățile: Cu tehnologia, ELWA, puteți utiliza energia solară direct și exclusiv pentru apă caldă. Nu este necesară nici o conexiune la rețeaua electrică.

Acest lucru face această soluție foarte ieftină, rapid de implementat și se amortizeaza rapid.

Mai multe informații despre prepararea apei calde cu electricitate fotovoltaică

Electricitate și apă caldă cu sistem fotovoltaic


Doriți să alimentati consumatorii de energie electrică și sa produceti propria apă caldă cu electricitate de pe acoperiș? Elementul de încălzire AC ELWA-E sau managerul de energie AC • THOR sunt centrul inteligent de distribuție a energiei electrice pe care o produceți cu ajutorul sistemului de pe acoperiș.

În funcție de randamentul sistemului fotovoltaic, electricitatea este utilizată si pentru încălzirea apei – și asta continuu și inteligent! În acest fel, puteți crește gradul de utilizare a electricității fotovoltaice cu până la 70%. Acest lucru crește semnificativ profitabilitatea.

Mai multe informații despre electricitate și apă caldă cu fotovoltaic


Electricitate, apă caldă și încălzire cu sistemul fotovoltaic

În casele bine izolate (= necesitatea de încălzire pe m² și an <50 kWh), încălzirea casei poate fi acoperită și cu ajutorul unui sistem fotovoltaic.
Bineînțeles, va fi asigurat in continuare necesarul de energie electrică și apă caldă produsa de sistemul fotovoltaic.

Avantaj: Un încălzitor electric, cu electricitate din sistemul fotovoltaic, economisește costuri enorme! Costurile de operare sunt, de asemenea, reduse cu până la 70% comparativ cu sistemele de încălzire convenționale.

Mai multe informații despre încălzirea cu sistemul fotovoltaic.


Electricitate, apă caldă, încălzire și alimentare mașină electrică cu sistemul fotovoltaic

Aproximativ calculat, o mașină electrică are nevoie de aproximativ la fel de multă energie ca consumatorii dvs. de energie electrică, de prepararea apei calde sau de încălzirea electrică.

Cu managerul de energie inteligent și continuu AC • THOR vă puteți încărca mașina electronică în funcție de energia disponibilă din sistemul dvs. fotovoltaic. Acest lucru vă permite să utilizați și mai multă energie solară, iar mașina dvs. electrica devine și cu adevarat ecologică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close