,

Victron Smart BatteryProtect 12/24V-100A

Victron
Availability:

Disponibil pentru precomandă


BatteryProtect deconectează bateria de la toţi consumatorii care nu sunt importanţi, înainte ca aceasta să fie complet descărcată (ceea ce o poate deteriora) sau înainte de a avea suficientă energie pentru a porni motorul.

364,00 lei TVA inclus

Disponibil pentru precomandă

Smart BatteryProtect deconectează bateria de la sarcini neesențiale înainte ca aceasta să se descarce complet (ceea ce ar deteriora bateria) sau înainte de a rămâne cu putere insuficientă pentru a porni motorul.

Puteți seta oricare din nivelurile de cuplare/decuplare necesare atunci când utilizați Bluetooth-ul pentru a programa Smart BatteryProtect. În mod alternativ, unul dintre cele nouă niveluri predefinite de cuplare/decuplare pot fi setate cu știftul de programare (a se consulta manualul).

Dacă este necesar, Bluetooth-ul poate fi dezactivat.

Smart BatteryProtect este un dispozitiv unidirecțional. Acesta poate gestiona curentul într-o singură direcție, așadar curentul către o sarcină sau curentul de la un încărcător, dar nu ambele simultan. Suplimentar, curentul poate circula numai din terminalul IN (intrare) către terminalul OUT (ieșire). În cazul utilizării cu o sarcină, bateria se conectează la terminalul IN, iar în cazul utilizării cu un încărcător, încărcătorul se conectează la terminalul IN.

Greutate 0.535 kg
Producator

Victron

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Victron Smart BatteryProtect 12/24V-100A”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close