Electricitate, apă caldă si incalzire cu sistemul fotovoltaic 3


Economie de spațiu – ieftin – eficient – adaptabil


Cum a venit ideea nebună de a încălzi cu un încălzitor electric de la electricitatea din sistemul fotovoltaic în timpul iernii? Trebuie să știți că sistemele fotovoltaice din zona noastră a lumii pot furniza energie semnificativă iarna. Deci, nimic nu stă în calea susținerii si aportului la încălzirea locuintei. Încălzitoarele electrice si centralele termice electrice au reputația de a fi foarte scumpe in funcționare. Rezolvăm această problemă sprijinind această încălzire cu electricitate fotovoltaică ieftină. Consecințele sunt costuri de exploatare cu 30% mai mici și costuri de investiții cu până la 40% mai mici comparativ cu sistemele de încălzire convenționale (de exemplu, pompe de căldură cu aer). Condiția prealabilă pentru aceasta este însă o clădire bine izolată. Astăzi, aceasta este o chestiune firească pentru clădirile noi și cele de curand renovate.


Principiul nostru de încălzire cu energie fotovoltaica funcționează fiabil și fără pierderi. Pe termen lung, aceasta este cea mai bună soluție pentru casele cu consum redus de energie. Electricitatea din sistemul dvs. fotovoltaic asigură o temperatură confortabilă a camerei direct și ușor. Reduceți efortul tehnic pentru generarea căldurii la un minim absolut și operați un sistem care nu necesită service și întreținere extinsa. Spre deosebire de pompele de căldură, aveți un sistem fără zgomot, mai mult sau mai puțin invizibil.

Puteți realiza toate acestea cu un dispozitiv compact, inteligent, AC • THOR.

 • Sistemele electrice de încălzire sunt flexibile în aplicația lor: integrate în podea, perete sau tavan – niciun alt sistem de încălzire nu vă oferă atât de multe opțiuni.
 • Se elimina utilizarea conductelor, pompelor etc.
 • Nu este zgomotos, ofera o importanta economie de spațiu,
 • Nu necesita o camera tehnica sau de depozitare a combustibilului
 • Este posibil de utilizat și în cazul sistemelor de încălzire existente deja pe bază de apă

3 Comments

 1. Ce costuri sunt pt o casă P+M 210 mp
  Curent ,căldură, apă caldă

  1. Pentru a ajunge la costuri trebuie efectuate in prealabil niste calcule care necesita mai multe detalii despre casa. Este vorba despre tipul constructiei, izolatie, consumatori, cate persoane locuiesc in casa, etc.
   Va rugam sa ne sunati la 0735-205 537. Multumim.

Trackbacks and Pingbacks

 1. […] Mai multe informații despre electricitate și apă caldă cu fotovoltaic […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close