cand e vorba de premium... MAXEON 3, 400W DE LA 1.798,- lei Comanda acum SISTEMELE HIBRIDE
CU
BATERII
confort maxim
AUTOCONSUM MAXIM Comanda acum
SISTEME OFF GRID Comanda acum VICTRON ENERGY
performanta
absoluta
WEBASTO
INCARCATOARE
AUTO RAPIDE
pina la 22 KW
ARATA-I MASINII CA O IUBESTI Comanda acum

Oferte si promoții

Instrumente utile

Consultanta in domeniul fotovoltaic

In calitate de distribuitori de echipamente din domeniul fotovoltaic, avem multe alte oferte și promoții pe lângă captarea si stocarea electricității. În newsletterul nostru vă informăm despre reducerile actuale și oferte.

 • Oferte speciale
 • Buletin informativ
 • Bonus puncte SolarPlus

In plus față de panouri fotovoltaic, invertoare, baterii de stocare a energiei electrice și accesorii la prețuri avantajoase, oferim și servicii suplimentare gratuite, cum ar fi calcularea energiei solare, dispozitive de depozitare și instrumente de marketing.

 • Planificarea sistemului – câte module se potrivesc pe acoperiș?
 • Calculator de independență – ce dimensiune de stocare a energiei electrice se potrivește consumului meu anual?
 • Prezentare generală a eficientei fotovoltaice

Specialistii noștri în energie solară și stocare vă țin mereu la curent cu noutatile din domeniu. Cu noi puteți afla totul despre sistemele solare fotovoltaice, stocarea energiei electrice in baterii, stațiile de alimentare pentru masinile electrice și utilizarea in mod divers a energiei solare.

 • Cursuri de instruire și seminarii web
 • Videoclipuri explicative
 • Zilele deschise – stocarea energiei electrice
 • Prezentare generală a stocării in baterii – comparatii
 • Chat live cu specialistii SolarPlusSolarPlus – Distribuitor componente pentru sisteme fotovoltaice și magazin pentru panouri fotovoltaice si stocarea energiei


Despre SolarPlus

În calitate de distribuitori de componente fotovoltaice destinate centralelor electrice specializati in solutii pentru stocarea energiei electrice, am construit firma noastră cu scopul de a oferi tehnicienilor și instalatorilor solari din Romania toate componentele necesare pentru producerea de energie fotovoltaica curată și cu o cota de autoconsum ridicata. Aceasta include si stații de alimentare pentru masini electrice, precum și conectarea la piața de energie electrică 2.0 prin intermediul comunităților de energie solară în creștere. Compania, fondată în 2007, este acum una dintre cei mai mari dealeri fotovoltaici din tara, cu parteneri de prim rang: LG Electronics, Hanwha Q CELLS, Fronius, Phocos, Victron Energy, SolarEdge si avand un portofoliu ce cuprinde suplimentar inca 2000 de componente de la cei mai semnificativi producatori din domeniu:

Gasiti la noi:

 • Panouri solare: Q CELLS, Trina Solar, Risen Energy, JA Solar, Panasonic
 • Sisteme de montaj: AeroCompact, PMP,:
 • Invertoare: Fronius, SolarEdge, SMA, Sungrow, Kostal, Goodwe, Phocos, Victron
 • Baterii: BYD, LG Chem, Victron Energy, Sonnenschein


Partenerii nostri pentru panouri solare, invertoare și baterii de stocare a energiei


De pe blogul nostru

 • Un modul revolutionar – SunPower Maxeon Air
  Atat de subtire. Atat de puternic. Un sistem cu 50% mai ușor cu 50% mai multă productie pe unitatea suprafață, fara rame de aluminiu, fara sticla, fara sistem de prindere, fara ancorare, fara balast! Noi piețe, noi oportunități Clădirile sunt responsabile
 • Despre panourile SunPower
  Cine este SunPower? De la lansarea celulelor de tip IBC de înaltă performanță în 2007, SunPower a fost considerat cel mai important producător mondial de celule solare și panouri. Cunoscută acum sub numele de Maxeon solar Technologies, Sunpower produce în continuare
 • Ce inseamna Agrosolar?
  „Agrosolar” sau „Partajare solară” este o instalare a unui sistem de generare a energiei fotovoltaice adaptat utilizarii in agricultura, poziționat pe o structură ridicată deasupra solului. Principalul avantaj este că permite o agricultură continuă, astfel încât pe lângă veniturile din vânzările
 • SunPower Performance 3 – o impresie la cald
  Pe masura ce acest brand devine si la noi tot mai cunoscut, multi oameni isi doresc panouri solare Sunpower. Nu toată lumea își poate permite insa aceste panouri solare și, versiunea promițătoare a panoului solar din seria Sunpower Performance 3 ar

Produsele noastre – mai multă performanță și garanții mai lungi

Oferim componente fotovoltaice și soluții – baterii de stocare a energiri cu cele mai înalte standarde de calitate. Partenerii noștri comerciali oferă produselor noastre garanții îndelungate pentru produs și performanță. Produsele oferite în magazinul PV, cum ar fi stocarea energiei, stocarea bateriilor, stocarea comercială a energiei, pachetele de stocare, modulele solare și invertoarele pot fi utilizate pentru modernizarea unor sisteme existente sau pentru construcția de noi sisteme fotovoltaice. Instalatorii unor sisteme fotovoltaice gasesc la noi intreaga gama de priduse necesara definitivarii unui sistem, de la prima vizita pina la finalizarea lucrarilor de instalare si punerea in functiune.

În calitate de furnizor de panouri fotovoltaice si alte componente necesare sistemelor fotovoltaice, lucrăm îndeaproape cu partenerii noștri producători. Susținem producătorii și letransmitem cerințele instalatorilor astfel incat acestia din urma sa gaseasca cele mai potrivite produse. Ca rezultat pozitiv, instalatorii noștri sunt mulțumiți de instalarea simplă și fără probleme a sistemelor solare fotovoltaice. În același timp, munca implicată în întreținerea sistemului fotovoltaic este minimizată. În cele din urmă, există un client final fericit, care are un sistem fotovoltaic cu o durată lungă de viață pe acoperiș și, astfel, poate genera propria sa energie solară.SolarPlus – întotdeauna cu un pas înainte

Suntem primul distribuitor din Romania care ofera intreaga gama de panouri solare Q CELLS, completam oferta cu panourile solare de top de la Sunpower si LG. Ca pionieri pe piața de baterii pentru stocare, este cunoscuta oferta de baterii BYD si LG CHEM. Clienții SolarPlus vor continua să beneficieze si în viitor de cea mai recentă tehnologie.

În calitate de distribuitor de componente fotovoltaice, lucrăm cu multe din industria fotovoltaică. Selecția largă de parteneri ne permite să oferim invertoare adecvate, sisteme de stocare a energiei și panouri solare fotovoltaice potrivite pentru fiecare tip de proiect. Nicicand nu a fost mai usor de a gasi solutia potrivita din domeniul on grid sau off grid,
Victron Quattro – regele invertoarelor off-grid

Similar cu MultiPlus, Quattro este, de asemenea, un invertor combinat și un încărcător. În plus, poate accepta două intrări de curent alternativ și se conectează automat la sursa activă. Printre multiplele sale caracteristici se numără un adevărat invertor de unde sinusoidale, încărcare adaptivă, tehnologie hibridă PowerAssist plus multiple funcții de integrare ale sistemului, cum ar fi funcționarea în trei faze sau faze despărtite și funcționarea în paralel.

Două intrări de curent alternativ și două ieșiri de curent alternativ

Quattro poate fi conectat la două surse de CA independente, de exemplu o sursă de pe uscat şi unul sau două generatoare. Quattro se va conecta automat la sursa activă. Ieşirea principală nu prezintă întreruperi în funcţionare. În cazul căderii alimentării de la reţea sau de la generator, Quattro preia alimentarea sarcinilor conectate. Acest proces se petrece rapid (mai puţin de 20 milisecunde), încât calculatoarele şi celelalte echipamente electronice vor continua să funcţioneze. Cea de-a doua ieşire este funcţională numai atunci când sursa CA este prezentă la una dintre intrările dispozitivului. Consumatorii care nu ar trebui să descarce bateria, precum aerul condiţionat sau boilerele, pot fi conectaţi la această ieşire.

Caracteristică unică PowerAssist (controlul sursei)

Quattro va preveni supraîncărcarea unei surse de curent alternativ limitată, cum ar fi un generator sau o conexiune de alimentare pe uscat. Întâi, încărcarea bateriei va fi redusă automat când intervine o suprasarcină. Nivelul următor va amplifica capacitatea unui generator sau o alimentare de la reţeaua de ţărm cu puterea de la baterie.

Alimentare practic nelimitată, datorită operării paralele

Până la 6 unităţi Quattro pot opera în paralel pentru a se obţine cea mai mare capacitate de alimentare. De asemenea, este posibilă operare trifazică sau monofazică. Vă rugăm să verificaţi specificaţiile noastre pentru a vedea care sunt modelele cu caracteristici de operare paralelă, trifazică şi fază divizată.

Monitorizare şi control de la distanţă

Atunci când există conexiune cu un dispozitiv GX (de ex., Cerbo GX) puteți monitoriza și controla dispozitivul dvs. Multi și sistemul sau sistemele dvs. la nivel local (LAN) sau la distanță, utilizând aplicația gratuită VRM și site-ul web cu portalul VRM gratuit. Accesul poate fi realizat de pe un telefon, tabletă, laptop sau PC pentru mai multe sisteme de operare. Nu există limită la nivelul de control, de la ajustarea dispozitivului Multi la pornirea automata a unui generator de rezervă și mai multe…”

Mai multe, AiciSHOPPING CART

close